Str. Mures nr. 5, Timisoara+40 (774) 62 33 52 Lun - Sam: 09:00 - 20:00 /

ND. Ioana Daradics

ND. Ioana Daradics

Pentru prima data in istoria omenirii, am ajuns la un paradox al nutritiei: suntem supraalimentati si subnutriti, in acelasi timp. Oamenii sunt bolnavi si supraponderali mai mult decat oricand, desi ne bucuram de cel mai liber acces la alimente considerate sanatoase si la cea mai bună asistenta medicala. Motivele pot fi complexe, dar o mare […]
  • 35
  • 9:00 AM - 19:00 PM
Informatii Generale
Programul de Lucru
Review-uri clienti

Pentru prima data in istoria omenirii, am ajuns la un paradox al nutritiei: suntem supraalimentati si subnutriti, in acelasi timp.

Oamenii sunt bolnavi si supraponderali mai mult decat oricand, desi ne bucuram de cel mai liber acces la alimente considerate sanatoase si la cea mai bună asistenta medicala. Motivele pot fi complexe, dar o mare parte din solutie pare simpla: mancarea din farfurie.

Mancatul sanatos poate fi o parte derutanta si frustranta. Vin si trec atatea capricii si tendinte in alimentatie, incat omul ramane pierdut in urma lor, dezamagit de promisiunea de a obtine o viata sanatoasa si silueta mult visata. Fiind bombardati aproape agresiv cu informatii la televizor, pe internet, in reviste, in carti si de la om la om este practic imposibil sa faci distinctia dintre adevar si mit.

Aici intervine rolul nutritionistului de a studia aceste curente si de a indruma pacientul pierdut in hatisul informational, in directia unei alimentatii dovedit sanatoase de proba timpului.

Cine sunt eu?

Nutritionist – Dietetician, specializare nutritie clinica si nutritie sportiva.

Absolventa a Facultatii de Medicina (Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes”) din Timisoara, cu specializare in Nutritie si Dietetica.

Studii postuniversitare: Master in Nutritie Clinica si Comunitara – Facultatea de Medicina (Universitatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes”) – Timisoara

In acelasi timp, sunt doar un om foarte norocos, care si-a transformat pasiunea in meserie. In urma unei probleme de sanatate, mi-am descoperit pasiunea pentru nutritie si am decis sa acumulez cunostintele necesare pentru a ajuta si alti oameni si a face o diferenta in viata celorlalti.

Sunt si o proaspata mamica ce s-a confruntat cu toate problemele cu care vin sarcina si alaptarea. Pentru ca pe langa momentele minunate pe care le traim atunci cand devenim parinti, apar si momentele grele, cand simti ca nu mai poti si ai nevoie de ,,recuperare”. Tocmai din acest motiv am hotarat sa ma alatur echipei minunate de la Centrul de Recuperare dupa Nastere Dr. Cristina Muntean, singurul centru de acest fel din Romania.

14 Aug

Nutritie

  • 9 AM - 7 PM
  • ND. Ioana Daradics
5 Locuri Disponibile
Programeaza-te acum
15 Aug

Nutritie

  • 9 AM - 7 PM
  • ND. Ioana Daradics
5 Locuri Disponibile
Programeaza-te acum
16 Aug

Nutritie

  • 9 AM - 7 PM
  • ND. Ioana Daradics
5 Locuri Disponibile
Programeaza-te acum
17 Aug

Nutritie

  • 9 AM - 7 PM
  • ND. Ioana Daradics
5 Locuri Disponibile
Programeaza-te acum

Lasă un răspuns

intalneste alti doctori

Adelina Boboc

Absolventa a Facultatii de Sociologie si Psihologie departamentul Psihologie din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, si a Masteratului in ...